Inschrijven

Schrijf je via onderstaand formulier in voor een van de sprinkhaankamp weken (het laden van het formulier duurt soms even).

LET OP: Vanwege het corona virus gaan de Sprihkhaankampen helaas niet door. Inschrijving is dus niet mogelijk. Had jij je graag willen inschrijven, laat het de leiding van de betreffende week weten via de contact pagina

Week Rood (4 juli tm 10 juli, vanaf 18 jaar)

Week Wit (11 juli tm 17 juli, tot 21 jaar)

Week Blauw (18 juli tm 24 juli, vanaf 18 jaar)

Sprinkhaankamp 2020 gaat helaas niet door

Beste lezer, voor ons als organisatoren van de Sprinkhaankamp-weken staat de gezondheid van deelnemers en leiding voorop. We hebben de ontwikkelingen op het gebied van het Corona virus dan ook actief gevolgd. We zijn helaas tot de conclusie gekomen dat het niet verantwoord zou zijn om het Sprinkhaankamp door te laten gaan. De richtlijnen om verspreiding van het virus te voorkomen maken het voor ons als team niet haalbaar om in deze periode een veilig en leuk kamp te organiseren. De leiding van iedere week zal met alle deelnemers die zich al hebben ingeschreven contact opnemen. Had jij je nog niet aangemeld, maar wilde je dit wel doen? Laat het ons vooral weten! We begrijpen ook dat er bij jullie vragen kunnen ontstaan over de gevolgen die het virus heeft op het kamp. Voel je vrij om contact op te nemen met de leiding van jouw kampweek via de contact pagina.