Week Blauw

Deze week is voor volwassen deelnemers.

Hieronder vindt je een verhaal over het thema van afgelopen jaar.

Je was natuurlijk al heel vaak in het sprookjesbos van de Efteling geweest, maar in de zomer van 2018 ging het Sprookjesbos van Week Blauw open voor onze vrolijke vakantievrienden! In dit bos woonde Willie Grimm en hij heeft een vreugdevol en turbulent leven gehad, waarin hij de mooiste, leukste, grappigste en meest ontroerende personages en verhalen heeft geschreven. Zijn sprookjes zijn over de hele wereld bekend en Willie is daar dan ook erg trots op.

Net precies in de vakantieweek, zag hij dat het goed mis was in het Sprookjesbos van Week Blauw. Er klopte helemaal niks meer van alle sprookjes! Sneeuwwitje lag niet in haar glazen kist, het snoephuisje van Hans & Grietje was helemaal kaalgevreten en de zeven dwergen waren met hun pikhouwelen het kasteel van Doornroosje met de grond gelijk aan het maken. Er leek zelfs een figuur rond te lopen die überhaupt niet thuis hoorde in het bos…..

Zomerse temperaturen, elke dag buiten eten, doldwaze avonturen, live artiesten, de Ollandse Dorpskapel, professionele koks & kokkinnen, knetter enthousiaste vrijwilligers, sprookjes van Assepoester, Sneeuwwitje, Hans & Grietje, Repelsteeltje, Roodkapje, Het Vrouwke in de Vensterbank en zelfs Ali Baba met een ECHTE KAMEEL en 40 rovers!

Gelukkig liep alles goed af en leefden ze allemaal nog lang en gelukkig!

Nu gaan we in de zomer van 2019 natuurlijk weer op vakantie en zal er ook weer een ander leuk thema zijn. Ga je met ons mee???